EK FINALE 2021

De parkeerplaats van OJC Rosmalen verandert op 11 juli* is een Drive In Stadion! Kijk vanuit je auto naar de finale van het EK op een scherm van 7 m breed en 4 m hoog. Het geluid wordt afgespeeld via de speakers van je auto radio. Zet hem zo hard als je zelf wil voor de ultimate experience!!! 

* Zodra er definitief een vergunning is afgegeven door de gemeente starten we met de voorverkoop. Iedereen die alvast geïnteresseerd is in dit evenement kan zich vooraf aanmelden op de fanmail  en krijgt als eerste een bericht als de voorverkoop start. En jij kan dan als eerste een ticket bemachtigen. Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en op = op!

Schrijf je vast in voor de fanmail!!!!
Wil jij als eerste horen als er nieuws is over het EK evenement, de start van de kaartverkoop of ander acties? Schrijf je dan vast in op de fanmail. Zodra er hot news is krijg jij daarvan bericht. 

EK finale.jpg
 

UITGEBREIDE INFO DRIVE IN BIOSCOOP

Kaarten bestellen:

Het is alleen mogelijk om via voorverkoop tickets te bestellen tot uiterlijk 1 dag voor de vertoon-datum. Een ticket kost € 29,- per auto. De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen, achterin is het minder fijn om te kijken. Wacht niet te lang met bestellen want er zijn maar 100 plaatsen per film beschikbaar. Op = op. Er worden geen entreekaarten aan de deur verkocht. Neem het uitgeprinte toegangsbewijs mee naar de film. Daar wordt het toegangsbewijs gescand, gecontroleerd op geldigheid en aantal opgegeven personen.

Entree / opstelplaats:

Voordat het terrein opengaat sluit je eerst aan in de opstelrij. Deze bereik je via de TITANIUMLAAN 10 (ingang ter hoogte van Henkelman BV) en rijd je af tot je de auto's in de wachtrij ziet. Hier sluit je netjes achteraan, zo veel mogelijk rechts van de weg. Als het tijd is om het terrein op te rijden wordt dat door de verkeersregelaar aangegeven. Tot 15 min voor aanvang van de film is het mogelijk aan te sluiten daarna sluit het terrein, dus zorg dat je op tijd bent!!!

Weersomstandigheden:

De organisatie kan besluiten om films te annuleren ivm weersomstandigheden.

Huisregels:

Volg de instructies van de verkeersregelaars en de organisatie. Deze zijn te herkennen aan de fluoriderende hesjes.

- Blijf gedurende de film in de auto blijven zitten.

- Tijdens de film, de motor uit en lampen gedoofd.
- Dagrijverlichting moet uit (kijk van te voren hoe dat moet bij jouw auto). 

- Alcohol en verdovende middelen zijn op het terrein verboden.

- Als je de huisregels NIET volgt, moet je het terrein te verlaten!

- De organisatie is niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt tijdens het evenement. We proberen zo goed mogelijk alle gasten te helpen met lege accu's enz. 

Eten/Drinken:

Er zal er onder strikte voorwaarden verkoop van eten, drank, ijsjes, popcorn zijn via op het terrein. Houd je daarbij aan de 1,5m afstand, volg de looproutes   

Plaspauze:

Er zal geen plaspauze zijn. Het is alleen mogelijk om gebruik te maken van het toilet bij Café Treurenburg onder begeleiding van een medewerker van onze organisatie. BEL OF APP NAAR 06-22497778.

Tips:

- Neem een kussentje mee voor in je nek. 

- Neem een warme deken mee. In de auto kan het fris worden als de motor 2 uur uit staat!!! 

- De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Kom bij voorkeur met 2 personen per auto.

PLATTEGROND

Ingang opstelplaats (Titaniumlaan 10) doorrijden tot eind 

opstelplaats.jpg

Hieronder het terrein van Treurenburg tijdens de Drive In Bioscoop

 
 

CONTACT

Heb je aanvullende vragen over het evenement, de films, bestellen van de tickets, neem contact met ons op via email. We proberen je binnen een dag antwoord terug te geven.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon

OJC Rosmalen, Laaghemaal 38, Rosmalen