top of page
Films

LENTE EDITIE 2023

De eerste warme zonnestralen zorgen ervoor dat wij weer een nieuwe filmdag gaan organiseren. Zet alvast met dikke stift ZATERDAG 10 JUNI in je agenda want dan vindt de LENTE EDITIE plaats van de Drive In Bioscoop Den Bosch. Dit keer vanaf een nieuwe locatie Gildeplein Rosmalen.

Deze unieke activiteit willen we voor een breed publiek aanbieden. In totaal draaien we deze dag 3 films, elk voor een andere doelgroep en in een andere thema. De filmagenda zie er als volgt uit:

FAMILY MOVIE 

14:30 uur; Deze Nederlands gesproken animatiefilm (6+) voor het hele gezin tovert een grote glimlach op elk (kinder)gezicht. 

CLASSIC MOVIE

18:00 uur; Zing jij uit volle borst mee met alle bekende liedjes, of kruip lekker dicht tegen elkaar aan tijdens deze klassieker? 

BLOCKBUSTER MOVIE

21:30 uur; Vanaf het begin tot het eind van deze film zit je op het puntje van je autostoel!

2023-05-02.jpg
DSC02051.jpg

WELKE FILMS?

Helaas mogen we niet openbaar publiceren welke films vertoond gaan worden. Wil je dat wel weten, stuur ons dan een Email met het onderwerp "Filmkeuze Lente Editie" en wij sturen je zo snel mogelijk een email terug met de filmtitels die we gaan vertonen op 10 juni. 

TICKETVERKOOP

De ticketverkoop is eind mei gestart en we zijn inmiddels helemaal uitverkocht. Mocht in in aanmerking willen komen voor een autoticket die vrijkomt, schrijf je dan in voor de reservelijst onder op de ticket pagina.

NIEUWSBRIEF
Wil jij als eerste horen als er nieuws is over filmdatums, de agenda, de filmkeuze of opening van de ticketshop? Schrijf je dan vast in op onze nieuwsbrief. Zodra er hot news is krijg jij daarvan als eerste automatisch een email in je digitale mailbox. Dan mis je niks! 

UITGEBREIDE INFO 

TICKETS BESTELLEN

Het is alleen mogelijk om via voorverkoop tickets te bestellen tot uiterlijk 1 dag voor de vertoon-datum. Een regulier autoticket kost € 29, een 1ste rij autoticket kost € 39 en een VIP autoticket kost € 75. Dit is ongeacht het aantal inzittenden. De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Er worden geen entreekaarten aan de deur verkocht. Neem het uitgeprinte toegangsbewijs mee naar de film. Daar wordt het toegangsbewijs gescand, gecontroleerd op geldigheid en aantal opgegeven personen. Er wordt geen refund gegeven op reeds verkochte tickets.

ENTREE

Het Gildeplein is te bereiken via Keizerstraat 24, Rosmalen. Je kun niet eerder dan 45 minuten voor aanvang van de film het terrein op als de verkeersregelaars dat aangeven. Volgorde van wachtrij is ook de volgorde van opstellen voor het scherm. Hogere auto's (MPV/busjes) zullen op de achterste rijen worden geplaatst ivm zichtbaarheid. Hierover kan niet gediscussieerd worden. Kom zoveel mogelijk met normale / lage auto’s. 

WEERSOMSTANDIGHEDEN

De organisatie kan besluiten om films te annuleren ivm weersomstandigheden. Bij een bui regen kan de film gewoon doorgaan. Dit is alleen extra sfeervol als de regen zachtjes op je dak tikt. 

HUISREGELS

- Volg altijd de instructies op van de organisatie. Deze zijn te herkennen  aan de fluoriderende hesjes.

- Tijdens de film de motor uit zetten en lampen gedoofd. 

We proberen zo goed mogelijk alle gasten te helpen met lege accu's enz. 

- Alcohol en verdovende middelen zijn verboden.

- ​Bij calamiteiten verlaat direct de auto en verlaat het terrein.

- De organisatie is niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt tijdens het evenement.

- Als je de huisregels NIET volgt, dien je het terrein te verlaten!

ETEN / DRINKEN

Op het horeca pleintje staan enkele foodtrucks met eten en drinken. Geniet van een heerlijke American burger/ hotdog of geniet van Aziatische fingerfood. Er zijn ook heerlijke vegetarische snacks. Alcoholische dranken zijn op het terrein verboden!   

PLASPAUZE

Er is tijdens elke film een korte pauze en er zijn toiletten aanwezig. 

TIPS

- Neem een kussentje mee voor in je nek. 

- Neem in de avond een warme deken mee. In de auto kan het fris worden als de motor 2 uur uit staat!!! 

- De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Kom bij voorkeur met 2 personen per auto.

Info
Plattegrond

PLATTEGROND

Ingang terrein: Keizerstraat 24, Rosmalen 

Gildeplein Rosmalen

Gildeplein Rosmalen.jpg

CONTACT

Heb je aanvullende vragen over het evenement, de films, bestellen van de tickets, neem contact met ons op via email. We proberen je binnen een dag antwoord terug te geven.

  • Instagram
  • Facebook Social Icon
  • TikTok
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon
Home: Contact opnemen
bottom of page