ZOMER 2021

Treurenburg verandert op zaterdag 31 juli 2021 weer in een Amerikaanse Drive In Bioscoop. Beleef vanuit je eigen auto een film op een MEGA scherm. Het geluid van de film wordt afgespeeld via de speakers van je auto radio. Je kunt dus zelf bepalen hoe hard je hem zet voor de ultimate experience!!! We draaien die dag 3 verschillende films, elk in een ander thema zodat we een zo breed mogelijk publiek kunnen vermaken. Op 31 juli zijn de thema's:


KIDS / FAMILY MOVIE*

om 15:30 uur een Nederlands gesproken film voor de hele familie

ROMANCE / COMEDY MOVIE*

om 19:00 uur een komisch en romantische film  

 

CLASSIC / ACTION MOVIE*

om 22:00 uur een spannende of klassieke kaskraker  

* De organisatie behoudt zich het recht om de film te annuleren (bijv. weersomstandigheden)

nieuwe data 31 juli.jpg

FILMKEUZE 

Afgelopen dagen hebben mensen kunnen stemmen op hun favoriete film voor zaterdag 31 juli. De films met de meeste stemmen zijn definitief bepaald. Wil je weten welke films er draaien op 31 juli? Stuur een e-mail via onderstaande knop en wij vertellen je welke films er worden gedraaid en kun jij gelijk je autoticket van je favoriete film bestellen.

 

TICKETS BESTELLEN

Via onderstaande knop word je direct naar de ticketsite geleid en kun jij je autoticket bestellen. TIP! Wacht niet te lang, want we verwachten dat het snel uitverkocht zal zijn.

Kom jij met een grote groep vrienden? Wil je een Drive In Bioscoop doen als personeelsfeest? Of vier jij je verjaardag bij ons? Wij bieden vanaf 5 autotickets een team-arrangement  met groepskorting aan. Jullie komen naast elkaar te staan zodat je de film samen als groep kunt beleven. Je betaald dan € 25,- per autoticket (i.p.v. € 29,-). Deze groepstickets zijn ook te bestellen via de ticketsite​Er wordt geen refund gegeven op reeds verkochte tickets.

NOTIFICATIEMAIL
Wil jij als eerste horen als er nieuws is over de stemming, de filmkeuze of opening van de ticketshop? Schrijf je dan vast in op de notificatiemail. Zodra er hot news is krijg jij daarvan als eerste een email in je digitale mailbox.  

VIP BEHANDELING

Wil jij het avondje Drive In Bioscoop nog specialer maken? Laat je dan verwennen door ons met een VIP behandeling. Je krijgt de beste plek (1e rij in het midden), onbezorgd kijken (wij zorgen voor popcorn en een drankje) en een ontvangst als echte VIP (party popper en champagne 0.0%). Wij bieden per film 1 VIP BEHANDELING aan! Kosten van het VIP pakket zijn € 75,- (incl. Autoticket)

 

Interesse? Koop een VIP ticket via onze website en wij nemen contact met je op en wij zorgen dan voor een onvergetelijke avond. 

vip foto.jpg
 

UITGEBREIDE INFO DRIVE IN BIOSCOOP

TICKETS BESTELLEN

Het is alleen mogelijk om via voorverkoop tickets te bestellen tot uiterlijk 1 dag voor de vertoon-datum. Een ticket kost € 29,- per auto. De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Er worden geen entreekaarten aan de deur verkocht. Neem het uitgeprinte toegangsbewijs mee naar de film. Daar wordt het toegangsbewijs gescand, gecontroleerd op geldigheid en aantal opgegeven personen. Er wordt geen refund gegeven op reeds verkochte tickets.

ENTREE / WACHTRIJ

Voordat het terrein opengaat sluit je eerst aan in de wachtrij. Deze bereik je via de TITANIUMLAAN 10 (ingang ter hoogte van Henkelman B.V.) en rijd je door tot je de auto's in de wachtrij ziet. Hier sluit je netjes achteraan, zoveel mogelijk rechts van de weg. Als het tijd is om richting het evenementen terrein te rijden, wordt dat door de verkeersregelaar aangegeven. Tot 15 min voor aanvang van de film is het mogelijk aan te sluiten, dus zorg dat je op tijd bent! Volgorde van wachtrij is ook de volgorde van opstellen voor het scherm*.

*Hogere auto's (MPV/busjes) zullen op de achterste rijen worden geplaatst ivm zichtbaarheid. Hierover kan niet gediscussieerd worden. Kom zoveel mogelijk met normale / lage auto’s. 

WEERSOMSTANDIGHEDEN

De organisatie kan besluiten om films te annuleren ivm weersomstandigheden. Bij een bui regen kan de film gewoon doorgaan. Dit is alleen extra sfeervol als de regen zachtjes op je dak tikt. 

HUISREGELS

- Volg altijd de instructies op van de organisatie. Deze zijn te herkennen  aan de fluoriderende hesjes.

- We houden ons aan de landelijk coronamaatregelen, waarbij dus 1,5 m afstand gehouden moet worden!
- Tijdens de film de motor uit zetten en lampen gedoofd.
- Alcohol en verdovende middelen zijn verboden.
- ​Blijf tijdens de film zo veel mogelijk in de auto.

- Als je de huisregels NIET volgt, dien je het terrein te verlaten!

- De organisatie is niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt tijdens het evenement. We proberen zo goed mogelijk alle gasten te helpen met lege accu's enz. 

ETEN / DRINKEN

Op het evenementen terrein zijn geen versnaperingen en gekoelde dranken te verkrijgen. Wil jij tijdens de film iets lekkers eten of drinken, neem het dan zelf mee. LET OP! Alcoholische dranken zijn op het terrein verbonden.   

PLASPAUZE

Er is geen plaspauze tijdens de films. Het is wel mogelijk om gebruik te maken van het toilet bij Café Treurenburg. Houd je daarbij aan de 1,5m afstand!

TIPS

- Neem een kussentje mee voor in je nek. 

- Neem in de avond een warme deken mee. In de auto kan het fris worden als de motor 2 uur uit staat!!! 

- De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Kom bij voorkeur met 2 personen per auto.

PLATTEGROND

Ingang wachtrij (Titaniumlaan 10 bij Henkelman B.V.) doorrijden tot eind 

Opstelplaats.jpg
 
 

CONTACT

Heb je aanvullende vragen over het evenement, de films, bestellen van de tickets, neem contact met ons op via email. We proberen je binnen een dag antwoord terug te geven.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon

Treurenburg 1, 's-Hertogenbosch