top of page
Films

ZOMER 2021

Treurenburg verandert op zaterdag 3 juli en 31 juli 2021 weer in een Amerikaanse Drive In Bioscoop. Beleef vanuit je eigen auto een film op een MEGA scherm. Het geluid van de film wordt afgespeeld via de speakers van je auto radio. Je kunt dus zelf bepalen hoe hard je hem zet voor de ultimate experience!!! We draaien per dag 4 verschillende films, elk in een ander thema. Op 3 juli is dat: 

12:30 uur KIDS MOVIE*
Nederlands gesproken kinderfilm
(VERVALLEN)

15:30 uur FAMILY MOVIE*

Kaskraker voor de hele familie

18:45 uur GIRLS MOVIE*

Thema Romance / Musical 

 

21:30 uur ACTION MOVIE*

Thema Action / Thriller 

* de organisatie behoudt zich het recht om de film te annuleren (bijv. weersomstandigheden)

Nieuwe data

FILMKEUZE 

Per thema hebben onze bezoekers eerder hun voorkeur kunnen opgeven. Inmiddels is op basis van de meeste stemmen de filmkeuze bepaald. Ben jij benieuwd welke films het zijn geworden? Stuur ons dan een email.  

TICKETS BESTELLEN

De vergunning is verleend. Je kunt HIER naar de link naar van ticketshop vinden. Tickets zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar en op = op! Heb je jezelf aangemeld voor de notificatie mail, dan krijg je automatisch een e-mail als de ticketsite opengaat zodat de eerste bent die een ticket kan bemachtigen.

 

NOTIFICATIEMAIL
Wil jij als eerste horen als er nieuws is over nieuwe data, over de filmkeuze of opening van de ticketshop? Schrijf je dan vast in op de notificatiemail. Zodra er hot news is over de vergunning, filmkeuze of start kaartverkoop krijg jij daarvan bericht.  

PERSOONLIJKE BOODSCHAP

Wil jij het avondje Drive In nog persoonlijker maken? Bijvoorbeeld je vriendin op een bijzondere manier ten huwelijk vragen? Of je vriend vertellen dat je zwanger bent? Iemand feliciteren met zijn verjaardag?
Jij kan iemand in het geheim in the picture zetten. We ontwerpen in overleg met jou een persoonlijk boodschap en vertonen deze exclusief* op het scherm voordat de film begint waar jij naar toe gaat. Neem vast contact met ons op en wij zorgen voor een onvergetelijke verrassing.

*Maximaal 1 persoonlijk boodschap per film mogelijk. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

persoonlijke boodschap wit.jpg
Info

UITGEBREIDE INFO DRIVE IN BIOSCOOP

TICKETS BESTELLEN

Het is alleen mogelijk om via voorverkoop tickets te bestellen tot uiterlijk 1 dag voor de vertoon-datum. Een ticket kost € 29,- per auto. De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen, achterin is het minder fijn om te kijken. Wacht niet te lang met bestellen want er zijn maar 100 plaatsen per film beschikbaar. Op = op. Er worden geen entreekaarten aan de deur verkocht. Neem het uitgeprinte toegangsbewijs mee naar de film. Daar wordt het toegangsbewijs gescand, gecontroleerd op geldigheid en aantal opgegeven personen.

ENTREE / WACHTRIJ

Voordat het terrein opengaat sluit je eerst aan in de wachtrij. Deze bereik je via de TITANIUMLAAN 10 (ingang ter hoogte van Henkelman B.V.) en rijd je door tot je de auto's in de wachtrij ziet. Hier sluit je netjes achteraan, zoveel mogelijk rechts van de weg. Als het tijd is om richting het evenementen terrein te rijden, wordt dat door de verkeersregelaar aangegeven. Tot 15 min voor aanvang van de film is het mogelijk aan te sluiten, dus zorg dat je op tijd bent! Volgorde van wachtrij is ook de volgorde van opstellen voor het scherm*.

*Hogere auto's (MPV/busjes) zullen op de achterste rijen worden geplaatst ivm zichtbaarheid. Hierover kan niet gediscussieerd worden. Kom zoveel mogelijk met normale / lage auto’s. 

WEERSOMSTANDIGHEDEN

De organisatie kan besluiten om films te annuleren ivm weersomstandigheden.

HUISREGELS

- Volg altijd de instructies op van de organisatie. Deze zijn te herkennen  aan de fluoriderende hesjes.

- We houden ons aan de landelijk coronamaatregelen, waarbij dus 1,5 m afstand gehouden moet worden!
- Tijdens de film de motor uit zetten en lampen gedoofd.
- Alcohol en verdovende middelen zijn verboden.
- ​Blijf tijdens de film zo veel mogelijk in de auto.

- Als je de huisregels NIET volgt, dien je het terrein te verlaten!

- De organisatie is niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt tijdens het evenement. We proberen zo goed mogelijk alle gasten te helpen met lege accu's enz. 

ETEN / DRINKEN

Op het evenementen terrein zijn er verschillende versnaperingen te verkrijgen zoals friet/snacks, (fris)drank, ijs/popcorn. Houd je daarbij aan de 1,5m afstand!   

PLASPAUZE

Er is geen plaspauze tijdens de films. Het is wel mogelijk om gebruik te maken van het toilet bij Café Treurenburg. Houd je daarbij aan de 1,5m afstand!

TIPS

- Neem een kussentje mee voor in je nek. 

- Neem in de avond een warme deken mee. In de auto kan het fris worden als de motor 2 uur uit staat!!! 

- De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Kom bij voorkeur met 2 personen per auto.

PLATTEGROND

Ingang wachtrij (Titaniumlaan 10 bij Henkelman B.V.) doorrijden tot eind 

Opstelplaats.jpg
Plattegrond
Home: Contact opnemen

CONTACT

Heb je aanvullende vragen over het evenement, de films, bestellen van de tickets, neem contact met ons op via email. We proberen je binnen een dag antwoord terug te geven.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon

Treurenburg 1, 's-Hertogenbosch

bottom of page