top of page
Films

OFM DOESBURG DRIVE IN BIOS

Speciaal ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van OFM Doesburg wordt er voor klanten een Amerikaans Drive In Bioscoop georganiseerd op het parkeerterrein aan de achterzijde van de winkel (adres Barend Ubbinkweg 9, Doesburg).

 

Kijk vanuit je eigen auto naar een film op een groot scherm terwijl het geluid uit je autospeakers knalt! Naast een gezellige sfeer zijn er ook lekkere  versnaperingen en drankjes te verkrijgen. 

De filmagenda zie er als volgt uit:

FAMILY MOVIE

15:00 uur: Deze vrolijke Nederlands gesproken familiefilm voor het hele gezin tovert een grote glimlach op elke (kinder)gezicht. 

ROMCOM MOVIE

18:00 uur: Kruip lekker dicht tegen je lief aan en kom in een romantische stemming met de romantische comedy. 

BLOCKBUSTER MOVIE

21:00 uur: Zit op het puntje van je autostoel bij deze spannende actie film terwijl de adrenaline opstapelt. 

Hieronder kun je een autoticket voor een film van jouw keuze reserveren. Door het invullen van de persoonlijke actiecode die op je uitnodiging van OFM staat zal deze film GRATIS te bezoeken zijn. Het toegangsbewijs wordt digitaal naar het opgegeven emailadres verzonden (LET OP SPAMBOX). Neem vooraf nog even goed de planning, de huisregels door om verrassingen te voorkomen.

LET OP. Het terrein gaat pas 30 minuten voor aanvang van de film open. Neem het ticket uitgeprint mee, dit is je toegangsbewijs. Houdt deze klaar bij de entree.

OFM.jpg
fe1769e92dea08c0c4a30ef969fb279f2a525f8c.jpg
DSC02051.jpg
Clipboard01.jpg

NIEUWSBRIEF
Wil jij geïnformeerd worden over andere filmdagen van Drive In Bioscoop Den Bosch, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zodra er hot news is krijg jij automatisch een email in je digitale mailbox en mis je niks!

Home: Contact opnemen

CONTACT

Heb je aanvullende vragen over het evenement, de films, bestellen van de tickets, neem contact met ons op via email. We proberen je binnen een dag antwoord terug te geven.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page