top of page

PERSONEELSUITJE

Hebben jullie dit jaar ivm Conona geen leuke personeelsactiviteiten kunnen doen? De kans is groot dat de maatregelen langer aangehouden moeten blijven. Wat ga je dan doen met je collega's? Dan is onze coronaproof DRIVE IN BIOSCOOP wellicht een leuk alternatief.

BIJZONDERE ACTIVITEIT

Ben jij wel eens naar een Amerikaanse Drive In Bioscoop geweest? De kans is groot van niet. Over groot gesproken. Het MEGA scherm waarop de film wordt vertoond is 18m breed en 13m hoog!!! Een klein flatgebouw kun je wel zeggen dat op 100m afstand nog goed te zien is. Je bekijkt de film dus vanuit je comfortabele auto en het geluid kun je zelf bedienen via je autoradio. Dus zet hem lekker hard, de buren hebben er geen last van! 

CORONAPROOF

Je blijft in je eigen auto zitten dus er is geen fysiek contact met collega's. Bij eventueel toiletbezoek begeleidt onze organisatie je veilig naar het toilet en we houden ons daarbij samen aan de 1,5m en andere veiligheidsmaatregelen.

TOCH MET ELKAAR GENIETEN

De voorstelling toch samen met elkaar beleven? Indien collega's of familieleden wel bij elkaar in de auto mogen zitten, geeft 2 personen op de voorstoelen wel het beste comfort. Is het niet wenselijk om met andere collega's in 1 auto te zitten, dan staan jullie toch met de auto's naast elkaar en bij het in- en uitrijden zie je de andere collega's nog vast voorbijkomen!

BEDRIJFSPRESENTATIE

In overleg kunnen we tijdens de inloop voorafgaand aan de film een diashow vertonen van uw bedrijf, medewerkers of boodschappen. Als alle auto's klaar staan kunnen we ook nog een video vertonen met beeld en geluid die vooraf is opgenomen zoals een korte bedrijfsfilm, of presentatie. Dat maakt het jullie persoonlijke bedrijfsactiviteit. 

LOCATIE

We hebben goede ervaring met de locatie Gildeplein Rosmalen. Niet alleen het terrein heeft een perfecte vorm, ligging, uitvalswegen en bereikbaarheid, maar ook een aantal basisvoorzieningen zoals toiletten en catering mogelijkheden. Op deze locatie kunnen we ca. 90 auto's plaatsen. In overleg kunnen we ook de mogelijkheden op uw eigen locatie bekijken of uitwijken naar een andere locatie. 

CATERING

Wij kunnen in overleg catering service aan de auto verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eenvoudige snacks en friet, popcorn met een blikje fris, of de mogelijkheden van foodtrucks.

TOTAALPAKKET

Als basis kunnen wij een complete Drive In Bioscoop verzorgen, incl. toegangscontrole, parkeerbegeleiding, huur en de opbouw van het projectiescherm met zender en filmlicentie. Optioneel zijn locatie en vergunning, catering, bedrijfspresentatie, persoonlijke website, verspreiding goodiebags, enz. 

MEER INFO?

Wil jij meer info over de mogelijkheden? Informeer gerust naar wat er allemaal kan. We zijn berijkbaar via drive.in.bioscoop.denbosch@gmail.com

CONTACT

Heb je aanvullende vragen over het evenement, de films, bestellen van de tickets, neem contact met ons op via email. We proberen je binnen een dag antwoord terug te geven.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon
bottom of page