top of page

ADVERTEREN

Uw bedrijf, een product of dienst boosten aan de bezoekers van de Drive in Bioscoop? We bieden verschillende mogelijkheden aan. Bij deelname wordt uw logo met doorlink naar uw bedrijfspagina toegevoegd aan onderstaande partneroverzicht. De verschillende mogelijkheden voor sponsoring / adverteren zijn:

 

ALGEMENE SPONSORING

Uw logo wordt getoond tussen de andere boodschappen in het uur voordat de hoofdfilm start. De hoogte van uw sponsoring is vrij. 


ADVERTENTIE
Uw advertentie (stilstaand beeld zonder geluid) wordt in het uur voor aanvang van de film vertoond in een doorlopende presentatie afgewisseld met andere advertenties en mededelingen van huishoudelijke aard. Het beeld blijft ca. 8 seconden staan waarna een volgende boodschap verschijnt. U kunt zelf een ontwerp insturen of wij kunnen deze (gratis) voor u ontwerpen. 

COMMERCIAL

Uw commercial / filmpje wordt vertoond als alle auto's zijn opgesteld en iedereen klaar zit voor de hoofdfilm. Net voordat de film start, worden de commercials afgespeeld op het levensgrote scherm en het geluid knalt via de radiospeakers door de auto's van de bezoekers. Een commercial met beeld en geluid heeft een hoge attentiewaarde. De commercial mag maximaal 20 seconden duren. 

FLYER / BROCHURE

Als u een eigen flyer of brochure heeft kunnen wij deze persoonlijk overhandigen aan elke bestuurder. Dit is een ideale optie als u klanten na het evenement nog wil attenderen op uw bedrijf / dienst of een actie waarbij ze de flyer moeten inleveren in de winkel.
 

FILMSPONSOR (1 FILM)

Als filmsponsor krijgt u de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan de verschillende advertentie mogelijkheden en meer. Van ons krijgt u indien gewenst 1 advertentie of commercial en we zullen uw bedrijf extra in de spotlight zetten door deze te noemen bij de presentatie van de film. Ook wordt uw logo op het entreeticket geprint als filmsponsor.

HOOFDSPONSOR (1 AVOND)

Als hoofdsponsor heeft u de mogelijkheid om echt uit te pakken als gastheer van de avond. Van ons krijgt u indien gewenst 1 advertentie, een commercial en u wordt als unieke gastheer van de avond vermeld op de entreetickets en telkens bij de aankondiging / mededelingen van de films.
Daarnaast bent u vrij in het bedenken en uitvoeren van andere promoties tijdens de gekozen avond. Denk hierbij aan product placing, Beach vlaggen naast het scherm, spandoeken rondom het terrein of een ballonnenboog bij de entree. Alle ideeën zijn bespreekbaar. Deze extra's moeten wel vooraf worden besproken en overeengekomen met onze organisatie en zijn voor eigen kosten.

Informeer gerust naar de mogelijkheden en kosten. Stuur een email naar: drive.in.bioscoop.denbosch@gmail.com 

of bel Erik Hendrixen (06-48496708) / Barry Kanters (06-49858670)

hager.jpg
cafe treurenburg.jpg
NYP.jpg
popcorn.jpg
Ijs.jpg
go-sharing.jpg
balonnen.jpg
Scherm.jpeg

Deze partners gingen u voor:

bottom of page