ADVERTEREN

Uw bedrijf, een product of dienst boosten aan de 1000 a 1500 bezoekers van de Drive in Bioscoop? We bieden verschillende mogelijkheden aan. Bij deelname wordt uw logo standaard toegevoegd met doorlink naar uw bedrijfspagina toegevoegd aan onderstaande partneroverzicht. De overige opties zijn:

 

ALGEMENE SPONSORING

Uw logo wordt getoond tussen de advertenties in het uur voordat de hoofdfilm start. De hoogte van uw sponsoring is vrij. U krijgt van ons een sponsor factuur die u kunt gebruiken ivm belastingteruggaaf. Bij een bijdrage vanaf € 150,- krijgt u een vouchercode voor 1 gratis autoticket. 


ADVERTENTIE
Uw boodschap (stilstaand beeld zonder geluid) wordt in het uur voor aanvang van de film vertoond in een doorlopende presentatie afgewisseld met andere adverteerders en mededelingen van huishoudelijke aard. Het beeld blijft ca. 8 seconden staan waarna een volgende boodschap verschijnt. U kunt zelf een ontwerp insturen of wij kunnen deze voor u ontwerpen. 

COMMERCIAL

Uw filmpje wordt vertoond als alle auto's zijn opgesteld en iedereen klaar zit voor de film. Net voordat de film start, worden de commercials afgespeeld op het levensgrote scherm en het geluid knalt via de radiospeakers de auto in. Een commercial met beeld en geluid heeft een hoge attentiewaarde. 

FLYER / BROCHURE

Als u een eigen flyer of brochure heeft kunnen wij deze persoonlijk overhandigen aan elke bestuurder. Dit is een ideale optie als u klanten na het evenement nog wil attenderen op uw bedrijf of een lokale actie waarbij ze de flyer moeten inleveren in de winkel.
 

HOOFDSPONSOR (BIJ 1 AVOND)

Als hoofdsponsor heeft u de mogelijkheid om echt uit te pakken als gastheer van de avond. Van ons krijgt u indien gewenst 1 advertentie, een commercial en u wordt als unieke gastheer van de avond vermeld op de digitale tickets en telkens bij de aankondiging / mededelingen op de avond zelf.
Daarnaast bent u vrij in het bedenken en uitvoeren van andere promoties tijdens de gekozen avond. Denk hierbij aan Beach vlaggen bij de entree of naast het doek of spandoeken rondom het terrein. Alle ideeën zijn mogelijk, mits vooraf besproken en overeengekomen met onze organisatie en met eigen middelen en mankracht.

Informeer gerust naar de mogelijkheden en kosten. Stuur een email naar: drive.in.bioscoop.denbosch@gmail.com 

of bel Erik Hendrixen (06-48496708) / Barry Kanters (06-49858670)

Deze partners gingen u voor: