LENTE 2021

Treurenburg verandert in een Amerikaanse Drive In Bioscoop. Kijk vanuit je auto een film op het megascherm van 18 m breed en 13 m hoog.Het geluid van de film wordt afgespeeld via de speakers van je auto radio. Je kunt dus zelf bepalen hoe hard je hem zet voor de maximale ervaring!!!

De 1ste editie heeft plaatsgevonden in juli 2020. Hierbij werd op 18 juli Grease en op 25 juli Bohemian Rhapsody gedraaid. Deze waren zo snel uitverkocht dat velen geen kaarten meer konden bemachtigen.

 

Vandaar dat er een EXTRA PLUS EDITIE werd georganiseerd op 8 augustus 2020, niet alleen voor volwassenen, maar dit keer ook voor kinderen en jeugd! Hier werd om 12.00 uur "Frozen 2", om 15.00 uur "The Lion King (2019)" gekozen en om 19.00 uur "Wat is dan Liefde" gedraaid en om 22.00 uur afgesloten met "Jurassic World - Fallen Kingdom". Door de hittegolf moesten de 2 middagfilms helaas worden afgelast. 

Schrijf je vast in voor de eerst volgende draaidagen!!!!
 

Wil jij als eerste horen dat er weer een DRIVE IN BIOSCOOP komt? Schrijf je dan vast in op de notificatielijst. Zodra er hot news is krijg jij daarvan bericht. Je kan mee stemmen over de filmkeuzes en krijgt als eerste de kans om kaarten te bemachtigen. 

 

UITGEBREIDE INFO DRIVE IN BIOSCOOP

Kaarten bestellen:

Het is alleen mogelijk om via voorverkoop tickets te bestellen tot uiterlijk 1 dag voor de vertoon-datum. Een ticket kost € 29,- per auto (advies is totaal 2 pers op de voorstoel voor het beste kijkplezier). Wacht niet te lang met bestellen want er zijn maar 60 plaatsen per film beschikbaar. Op = op. Er worden geen entreekaarten aan de deur verkocht. Neem het uitgeprinte toegangsbewijs mee naar de film. Daar wordt het toegangsbewijs gescand, gecontroleerd op geldigheid en aantal opgegeven personen.

Entree / opstelplaats:

Voordat het terrein opengaat sluit je eerst aan in de opstelrij. Deze bereik je via de TITANIUMLAAN 10 (ingang ter hoogte van Henkelman BV) en rijd je af tot je de auto's in de wachtrij ziet. Hier sluit je netjes achteraan, zo veel mogelijk rechts van de weg. Als het tijd is om het terrein op te rijden wordt dat door de verkeersregelaar aangegeven. Tot 15 min voor aanvang van de film is het mogelijk aan te sluiten daarna sluit het terrein, dus zorg dat je op tijd bent!!!

Weersomstandigheden:

Bij regen gaat het evenement gewoon door.
De organisatie kan besluiten om films te annuleren ivm weersomstandigheden.

Huisregels:

Volg de instructies van de verkeersregelaars en de organisatie. Deze zijn te herkennen aan de fluoriderende hesjes.

- Blijf gedurende de film zo veel mogelijk in de auto blijven zitten.

- Tijdens de film, de motor (zo veel mogelijk*) uit en lampen gedoofd.
- *IVM HITTE wordt gedoogd om airco (en motor) aan te zetten en ramen open te doen 

- Dagrijverlichting moet uit (kijk van te voren hoe dat moet bij jouw auto). 

- Alcohol en verdovende middelen zijn op het terrein verboden.

- Als je de huisregels NIET volgt, moet je het terrein te verlaten!

- De organisatie is niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt tijdens het evenement. We proberen zo goed mogelijk alle gasten te helpen met lege accu's enz. 

Eten/Drinken:

Er zal er onder strikte voorwaarden verkoop van eten, drank, ijsjes, popcorn zijn via op het terrein. Houd je daarbij aan de 1,5m afstand, volg de looproutes   

Plaspauze:

Er zal geen plaspauze zijn. Het is alleen mogelijk om gebruik te maken van het toilet bij Café Treurenburg onder begeleiding van een medewerker van onze organisatie. BEL OF APP NAAR 06-22497778.

Tips:

- Neem een kussentje mee voor in je nek. 

- Neem een warme deken mee. In de auto kan het fris worden als de motor 2 uur uit staat!!! 

- De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Kom bij voorkeur met 2 personen per auto.

PLATTEGROND

Ingang opstelplaats (Titaniumlaan 10) doorrijden tot eind 

Hieronder het terrein van Treurenburg tijdens de Drive In Bioscoop

 
 

CONTACT

Heb je aanvullende vragen over het evenement, de films, bestellen van de tickets, neem contact met ons op via email. We proberen je binnen een dag antwoord terug te geven.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube

Treurenburg 1, 's-Hertogenbosch

©2020 Barry Kanters (Drive in Bioscoop Den Bosch). www.driveinbioscoopdenbosch.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now