top of page
Films

HALLOWEEN 2023

LAATSTE NIEUWS: DRIVE IN BIOSCOOP - HALLOWEEN (AFTERMATH) EDITIE VINDT PLAATS OP ZATERDAG 18 NOVEMBER 2023. 

Had je al een ticket voor de Halloween editie gekocht? Kijk dan even in je mailbox (of spam/ongewenst). We hebben je op 30 oktober een email gestuurd met verdere instructies.

HALLOWEEN 2023 

Op zaterdag 18 november 2023 vindt de HALLOWEEN AFTERMATH EDITIE van Drive In Bioscoop plaats op het Gildeplein in Rosmalen. Voor deze editie gebruiken we het grootste MEGA AIRSCREEN van Nederland. Deze is maar liefst 18m breed en 13m hoog! De entree en het terrein zijn aangekleed in Halloween themastijl. Tijdens deze editie ervaar je een ware 4D beleving door onze scare actors. Wil je de aftermovie van de vorige Halloween editie zien klik hier voor Instagram, Facebook of ons TikTok kanaal en vergeet niet een reactie achter te laten.

Deze unieke activiteit willen we voor een breed publiek aanbieden. In totaal draaien we deze dag 2 films, elk voor een andere doelgroep en in een andere thema. De filmagenda zie er als volgt uit:

HALLOWEEN MOVIE* 

19:00 uur; De film in deze categorie is spannend maar overleef je waarschijnlijk wel....... 

HORROR MOVIE*

22:00 uur; Vanaf het begin tot het eind van deze film zit je op het puntje van je autostoel, speciaal voor onze "die-hard" horror fans! 

* leeftijdsindicatie (16+)

FILMTITELS

We mogen in verband met de filmlicentie niet publiceren welke films er vertoond worden. Wil je toch weten welke films er draaien? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en je krijgt van direct ons een e-mail met de titels, leuke acties en volgende filmdagen.

WhatsApp Image 2022-10-24 at 14.13.39 (1).jpeg
IMG_0526_logo.jpg

FILMGELUID

Het geluid van de films zenden wij op FM frequentie uit, zodat deze via je eigen autoradio kan worden ontvangen. Controleer voorafgaand aan het bezoek van de drive in bioscoop of jouw autoradio geschikt is om FM zenders te ontvangen. Zorg dat je deze handmatig kunt opzoeken en instellen. Raadpleeg eventueel de handleiding van je autoradio. Zet tijdens de film het volume zo hard als je zelf wilt!

FOTOBOOTH

Dit jaar komt er een toffe fotobooth waarmee je weer GRATIS met je vrienden en de scare actors op de foto kan. Dresscode is bloody chique. Bekijk hier de foto's van onze fotograaf (Artishoot) van vorig jaar ter inspiratie.

gasten.jpg

EXTRA INFO
Op het horeca pleintje staan enkele foodtrucks met eten en drinken. Geniet van een heerlijke American burger/ hotdog of haal een bak verse popcorn. Er is tijdens elke film is een korte pauze en er zijn toiletten aanwezig.

TICKETS

Reguliere autotickets voor de Halloween editie kosten € 39,- per auto ongeacht het aantal inzittenden. Wil je in de EXTREME scare zone staan, dan kun je een SCAREZONE autoticket boeken voor € 49,-. Je krijgt hiervoor een plek op de eerste 2 rijen voor het scherm en onze scare actors zorgen daar voor een ultieme scare-beleving die je niet snel zal vergeten! De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. 


Tickets zijn niet vooraf te reserveren en alleen in de voorverkoop beschikbaar via onze website. We hebben maar een beperkt aantal plaatsten per film. Tickets verkrijgbaar via onderstaande knop.

311653732_5703871176302191_7752995441303525171_n.jpg

NIEUWSBRIEF
Wil jij geïnformeerd worden over nieuwe filmdatums, de filmagenda, meestemmen over de filmkeuze of weten wanneer de ticketverkoop start? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zodra er hot movie news is krijg jij automatisch een email in je digitale mailbox. Dan mis je niks! 

Info
bottom of page