top of page
Films

HALLOWEEN 2023

00:00 / 01:45

Op zaterdag 21 oktober 2023 vindt de HALLOWEEN EDITIE van Drive In Bioscoop plaats op het Gildeplein in Rosmalen. Voor deze editie gebruiken we het grootste MEGA AIRSCREEN van Nederland. Deze is maar liefst 18m breed en 13m hoog! De entree en het terrein zijn aangekleed in Halloween themastijl. Tijdens deze editie ervaar je een ware 4D beleving door onze scare actors. Wil je de aftermovie van de vorige Halloween editie zien klik hier voor Instagram, Facebook of ons TikTok kanaal en vergeet niet een reactie achter te laten.

Deze unieke activiteit willen we voor een breed publiek aanbieden. In totaal draaien we deze dag 2 films, elk voor een andere doelgroep en in een andere thema. De filmagenda zie er als volgt uit:

HALLOWEEN MOVIE* 

19:00 uur; De film in deze categorie is spannend maar overleef je waarschijnlijk wel....... 

HORROR MOVIE*

22:00 uur; Vanaf het begin tot het eind van deze film zit je op het puntje van je autostoel, speciaal voor onze "die-hard" horror fans! 

* leeftijdsindicatie (16+)

FILMKEUZE

Stem NU mee op jouw favoriete Halloween movie, klik hieronder op de filmkeuze button. Stemmen kan tot en met 5 oktober. Jij kan dan mee bepalen welke 2 films er worden vertoond op het MEGA AIRSCEEN. We hebben een voorselectie gemaakt van 3 films per categorie op basis van jullie inzendingen via onze socials. De definitieve films worden bepaald op basis van de meeste stemmen. 

WhatsApp Image 2022-10-24 at 14.13.39 (1).jpeg
IMG_0526_logo.jpg

FOTOBOOTH

Dit jaar komt er een toffe fotobooth waarmee je weer GRATIS met je vrienden en de scare actors op de foto kan. Dresscode is bloody chique. Bekijk hier de foto's van onze fotograaf (Artishoot) van vorig jaar ter inspiratie.

gasten.jpg

TICKETS

Reguliere autotickets voor de Halloween editie kosten € 39,- per auto ongeacht het aantal inzittenden. Wil je in de EXTREME scare zone staan, dan kun je een SCAREZONE autoticket boeken voor € 49,-. Je krijgt hiervoor een plek op de eerste 2 rijen voor het scherm en onze scare actors zorgen daar voor een ultieme scare-beleving die je niet snel zal vergeten!


Tickets zijn niet vooraf te reserveren en alleen in de voorverkoop beschikbaar via onze website. We hebben maar een beperkt aantal plaatsten per film. We verwachten een grote opkomst en dat we snel uitverkocht zijn na start van de ticketverkoop (begin oktober).

311653732_5703871176302191_7752995441303525171_n.jpg

NIEUWSBRIEF
Wil jij geïnformeerd worden over nieuwe filmdatums, de filmagenda, meestemmen over de filmkeuze of weten wanneer de ticketverkoop start? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zodra er hot movie news is krijg jij automatisch een email in je digitale mailbox. Dan mis je niks! 

Info
bottom of page