HALLOWEEN 2022

Pak jij dit najaar een spannend filmpje mee bij onze Drive In Bioscoop? Zet alvast ZATERDAG 22 OKTOBER met dikke stift in je agenda want dan vindt de HALLOWEEN EDITIE plaats op het parkeerterrein van Treurenburg.

Dit jaar willen we deze extra unieke activiteit organiseren in het Halloween thema. Bij de entree kom je al helemaal in sfeer als je door Halloween tafereel rijdt! Naast een spannende, enge of bloederige film zal het terrein omgetoverd zijn tot een scarezone en lopen er duistere figuren rond die zorgen voor extra schikmomenten tijdens de films.
Bij de kinderfilm zijn de acteurs minder eng verkleed en houden de rekening met de leeftijd van de kinderen zodat het wat spannend is, maar niet te eng. We draaien deze dag verschillende films, elk voor een andere doelgroep en genre. De filmagenda ziet er als volgt uit:

SCARY KIDS MOVIE

15:00 uur: Deze spannende Nederlands gesproken kinderfilm is voor het hele gezin en is een klein beetje spannend in Halloweenstijl. 

HALLOWEEN MOVIE

19:00 uur: Griezel jij mee met een top halloween movie met knipoog. Wees op je hoede want voor je het weet staan de karakters naast je autoruit. 

 

HORROR MOVIE

22:00 uur: Kom helemaal in de sfeer met deze horror klassieker. Het parkeerterrein verandert tijdens de film in een scarezone.

00:00 / 01:45
Halloween teaser.jpg

Alvast sfeer proeven? Kijk dan bij de sfeerbeelden van eerdere edities. 

WELKE FILMS

Jij kan meebeslissen welke films er vertoond gaan worden. We houden een poll en kan jij stemmen op jouw favoriete films. Via dit stemformulier geef jij de voorkeur op voor jouw favoriete film(s). Je kan je stem uitbrengen tot en met zondag 25 september 2022. Daarna gaan wij de stemmen tellen en krijg je via email te horen welke films het definitief geworden zijn. Daarna start ook gelijk de ticketverkoop!

TICKETVERKOOP

Autotickets voor deze Halloween editie kosten € 29,- (excl. reserveringskosten). Tickets worden alleen in de voorverkoop verkocht en we hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We verwachten dat het heel snel kan gaan, dus bestel je ticket zo snel mogelijk om een plaatsje voor het grote scherm te verzekeren. Wil je een bericht krijgen als de ticketverkoop start? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

NIEUWSBRIEF
Wil jij geïnformeerd worden over nieuwe filmdatums, de filmagenda, meestemmen over de filmkeuze of weten wanneer de ticketverkoop start? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zodra er hot movie news is krijg jij automatisch een email in je digitale mailbox. Dan mis je niks! 

 

UITGEBREIDE INFO 

TICKETS BESTELLEN

Het is alleen mogelijk om via voorverkoop tickets te bestellen tot uiterlijk 1 dag voor de vertoon-datum. Een ticket kost € 29,- per auto. De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Er worden geen entreekaarten aan de deur verkocht. Neem het uitgeprinte toegangsbewijs mee naar de film. Daar wordt het toegangsbewijs gescand, gecontroleerd op geldigheid en aantal opgegeven personen. Er wordt geen refund gegeven op reeds verkochte tickets.

ENTREE / WACHTRIJ

Voordat het terrein opengaat sluit je eerst aan in de wachtrij. Deze bereik je via de TITANIUMLAAN 10 (ingang ter hoogte van Henkelman B.V.) en rijd je door tot je de auto's in de wachtrij ziet. Hier sluit je netjes achteraan, zoveel mogelijk rechts van de weg. Als het tijd is om richting het evenementen terrein te rijden, wordt dat door de verkeersregelaar aangegeven. Tot 15 min voor aanvang van de film is het mogelijk aan te sluiten, dus zorg dat je op tijd bent! Volgorde van wachtrij is ook de volgorde van opstellen voor het scherm*.

*Hogere auto's (MPV/busjes) zullen op de achterste rijen worden geplaatst ivm zichtbaarheid. Hierover kan niet gediscussieerd worden. Kom zoveel mogelijk met normale / lage auto’s. 

WEERSOMSTANDIGHEDEN

De organisatie kan besluiten om films te annuleren ivm weersomstandigheden. Bij een bui regen kan de film gewoon doorgaan. Dit is alleen extra sfeervol als de regen zachtjes op je dak tikt. 

HUISREGELS

- Volg altijd de instructies op van de organisatie. Deze zijn te herkennen  aan de fluoriderende hesjes.

- Tijdens de film de motor uit zetten en lampen gedoofd.
- Alcohol en verdovende middelen zijn verboden.
- ​Blijf tijdens de film zo veel mogelijk in de auto.

- Als je de huisregels NIET volgt, dien je het terrein te verlaten!

- De organisatie is niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt tijdens het evenement. We proberen zo goed mogelijk alle gasten te helpen met lege accu's enz. 

ETEN / DRINKEN

Op het evenementen terrein zijn geen versnaperingen en gekoelde dranken te verkrijgen. Wil jij tijdens de film iets lekkers eten of drinken, neem het dan zelf mee. LET OP! Alcoholische dranken zijn op het terrein verbonden.   

PLASPAUZE

Er is geen plaspauze tijdens de films. Het is wel mogelijk om gebruik te maken van het toilet bij Café Treurenburg. 

TIPS

- Neem een kussentje mee voor in je nek. 

- Neem in de avond een warme deken mee. In de auto kan het fris worden als de motor 2 uur uit staat!!! 

- De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Kom bij voorkeur met 2 personen per auto.

PLATTEGROND

Ingang wachtrij (Titaniumlaan 10 bij Henkelman B.V.) doorrijden tot eind 

Opstelplaats.jpg
 
 

CONTACT

Heb je aanvullende vragen over het evenement, de films, bestellen van de tickets, neem contact met ons op via email. We proberen je binnen een dag antwoord terug te geven.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon

Treurenburg 1, 's-Hertogenbosch