top of page
Films

TICKETS

LAATSTE NIEUWS: DRIVE IN BIOSCOOP - HALLOWEEN (AFTERMATH) EDITIE VINDT PLAATS OP ZATERDAG 18 NOVEMBER 2023. 

TICKETS BESTELLEN

Scroll naar beneden voor de ticketshop en selecteer het juiste autoticket voor de film die je wilt bezoeken. Wacht niet te lang met boeken want het aantal plaatsen is maar beperkt en vol = vol!
LET OP: Je koopt een autoticket, dit is voor 1 auto ongeacht het aantal inzittenden! De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Er wordt geen refund gegeven op gekochte tickets.

REGULIER AUTOTICKET      RIJ 3-6

LET OP: Auto's hoger dan 1,60m worden op de achterste rijen geplaatst iv.m. zichtbaarheid.

Koop je een regulier autoticket dan sta je op rij 3-6. Dit ticket kost € 39,- (excl. servicekosten). Doe wel voor de zekerheid je autodeur op slot want wie staat er ineens een scareactor naast je auto.... 

SCAREZONE AUTOTICKET  RIJ 1-2

LET OP: Maximale autohoogte is 1,60m i.v.m. zichtbaarheid!

Als je het aandurft kun je een SCAREZONE autoticket aanschaffen voor een plaatst op rij 1-2. Hier moet je rekening houden dat je NIET ongestoord een film kan kijken en moet je stalen zenuwen hebben. Onze scare actors zorgen daar voor een ultieme scare-beleving die je niet snel zal vergeten! Dit ticket kost € 49,- (excl. servicekosten). 

RESERVELIJST
Door de grote vraag kan het zijn dat enkele tickets al uitverkocht zijn. Mochten er tickets vrijkomen dan zullen wij dit z.s.m. kenbaar maken aan mensen die zich hebben opgegeven voor de reservelijst. Wij hebben geen invloed op het vrijkomen van tickets of aantallen en we doen niet aan reserveringen. 

BESTEL HIER JE TICKET(S)

WhatsApp Image 2023-10-05 at 23.29.51.jpeg
Info
bottom of page