top of page

TICKETS

FILMTITELS
We mogen in verband met de filmlicentie niet publiceren welke films er vertoond worden tijdens de lente editie op 10 juni 2023. Wil je dit toch weten stuur ons dan een EMAIL met onderwerp "Filmkeuze Lente Editie". Wij sturen je dan z.s.m. een email terug met de filmtitels.

FILMGELUID

Het geluid van de films zenden wij op FM frequentie uit, zodat deze via je eigen autoradio kan worden ontvangen. Controleer voorafgaand aan het bezoek van de drive in bioscoop of jouw autoradio geschikt is om FM zenders te ontvangen. Zorg dat je deze handmatig kunt opzoeken en instellen. Raadpleeg eventueel de handleiding van je autoradio. Zet tijdens de film het volume zo hard als je zelf wilt!

EXTRA INFO
Op het horeca pleintje staan enkele foodtrucks met eten en drinken. Geniet van een heerlijke American burger/ hotdog of geniet van Aziatische fingerfood. Er zijn ook heerlijke vegetarische snacks.


Er is tijdens elke film een korte pauze en er zijn toiletten aanwezig.

AUTOTICKET RIJ 2-5

Kies een regulier autoticket voor een plaats op rij 2-5 voor de film van jouw keuze. Deze kost € 29,- (excl. servicekosten) en is voor 1 auto, ongeacht het aantal inzittenden*. 

AUTOTICKET RIJ 1

Je kunt ook een autoticket aanschaffen voor een plaatst op de 1ste rij. Dan staan er geen auto's voor je en heb je onbelemmerd zicht. Dit ticket kost € 39,- (excl. servicekosten) en is voor 1 auto, ongeacht het aantal inzittenden*. 

DSC02411.jpg
DSC02051.jpg

AUTOTICKET VIP
Wil je echt iets speciaals dan kunt je ook een exclusief VIP ticket kopen voor de allerbeste plaats, namelijk op de 1ste rij, in het midden voor het scherm. Je krijgt er popcorn bij, 0.0% champagne en we tonen een persoonlijk boodschap voor je het grote scherm waarmee jij je date kan verrassen! Dit ticket kost € 75,- (excl. reserveringskosten) en hiervan is maar 1 per film beschikbaar. 

* De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen, dus ideaal kijk je de film met 2 personen. Let wel goed op dat je de juiste film en het juiste ticket kiest! Er wordt geen refund gegeven op reeds verkochte tickets.

TICKETS BESTELLEN

Hieronder kies je eerst de film van jouw keuze en selecteer dan het soort autoticket dat je wil boeken. Wacht niet te lang met boeken want het aantal plaatsen is maar beperkt en vol = vol!

RESERVELIJST
Door de grote vraag kan het zijn dat tickets al uitverkocht zijn. Mochten er tickets vrijkomen* dan zullen wij dit z.s.m. kenbaar maken aan mensen die zich hebben opgegeven voor de reservelijst. Inschrijven kan via de knop hieronder.
* Wij hebben geen invloed op het vrijkomen van tickets of aantallen en we doen niet aan reserveringen. 

vip foto.jpg
Terug naar hoofdpagina
bottom of page