TICKETS

We mogen in verband met de filmlicentie niet publiceren welke films er vertoond worden. Wil je toch weten welke films gedraaid worden, stuur ons dan een email met in het onderwerp "Filmkeuze?". Wij sturen je dan zsm een email terug met de filmtitels tijdens de HALLOWEEN EDITIE op 22 oktober 2022.

Voor meer informatie over de halloween editie klik hier.

FILMGELUID

Het geluid van de films zenden wij op FM frequentie uit, zodat deze via de autoradio kan worden ontvangen. Controleer voorafgaand aan het bezoek van de drive in bioscoop of jouw autoradio geschikt is om FM zenders te ontvangen. Zorg dat je deze handmatig kunt opzoeken en instellen. Raadpleeg eventueel de handleiding van je autoradio. Zet het volume daarna zo hard als je zelf wilt!

AUTOTICKET

Kies het autoticket voor de film van jouw keuze. Deze kost € 29,- (excl. servicekosten) en is voor 1 auto, ongeacht het aantal inzittenden. De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen, dus ideaal kijk je de film met 2 personen. Let wel goed op dat je de juiste film kiest! Er wordt geen refund gegeven op reeds verkochte tickets.

 

VIP TICKET
Je kunt ook een exclusief VIP ticket kopen voor de allerbeste plaats midden voor het scherm (incl. popcorn, 0.0% champagne en een persoonlijk boodschap op het grote scherm). Dit ticket kost € 75,- (excl. reserveringskosten) en hiervan is maar 1 per film beschikbaar. Er wordt geen refund gegeven op reeds verkochte tickets.

 

Halloween teaser.jpg
Terug naar hoofdpagina