top of page

TICKETS

We mogen in verband met de filmlicentie niet publiceren welke films er vertoond worden. Wil je toch weten welke films gedraaid worden, stuur ons dan een email met in het onderwerp "Filmkeuze?". Wij sturen je dan zsm een email terug met de filmtitels tijdens de LENTE EDITIE op 13 mei 2023.

Voor meer informatie over de Lente editie klik hier.

FILMGELUID

Het geluid van de films zenden wij op FM frequentie uit, zodat deze via de autoradio kan worden ontvangen. Controleer voorafgaand aan het bezoek van de drive in bioscoop of jouw autoradio geschikt is om FM zenders te ontvangen. Zorg dat je deze handmatig kunt opzoeken en instellen. Raadpleeg eventueel de handleiding van je autoradio. Zet het volume daarna zo hard als je zelf wilt!

RIJ 2-5 AUTOTICKET

Kies een regulier autoticket op rij 2-5 voor de film van jouw keuze. Deze kost € 29,- (excl. servicekosten) en is voor 1 auto, ongeacht het aantal inzittenden*. 

RIJ 1 AUTOTICKET

Je kunt ook een autoticket aanschaffen voor de 1ste rij. Dan staan er geen auto's voor je en heb je onbelemmerd zicht. Dit ticket kost € 35,- (excl. servicekosten) en is voor 1 auto, ongeacht het aantal inzittenden*. 

VIP AUTOTICKET
Wil je echt iets speciaals dan kunt je ook een exclusief VIP ticket kopen voor de allerbeste plaats op de 1ste rij en midden voor het scherm (incl. popcorn, 0.0% champagne en een persoonlijk boodschap op het grote scherm). Dit ticket kost € 75,- (excl. reserveringskosten) en hiervan is maar 1 per film beschikbaar. 

* De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen, dus ideaal kijk je de film met 2 personen. Let wel goed op dat je de juiste film en het juiste ticket kiest! Er wordt geen refund gegeven op reeds verkochte tickets.

 

Halloween teaser.jpg
Terug naar hoofdpagina
bottom of page