TICKETS

We mogen in verband met de filmlicentie niet publiceren welke films er vertoond worden. Wil je toch weten welke films gedraaid worden, stuur ons dan een email. Bestel hieronder jouw ticket voor de LENTE EDITIE op 14 mei 2022. Let wel goed op dat je de juiste film kiest! Er wordt geen refund gegeven op reeds verkochte tickets.

AUTOTICKET

Kies het autoticket voor de film van jouw keuze. Deze kost € 25,- (excl. servicekosten) en is voor 1 auto, ongeacht het aantal inzittenden. De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen, dus ideaal kijk je de film met 2 personen.

 

VIP BEHANDELING

Wil jij het avondje Drive In Bioscoop nog specialer maken? Laat je dan door ons verwennen met een VIP behandeling. Je krijgt de beste plek (1e rij in het midden), onbezorgd kijken (wij zorgen voor popcorn en een drankje) en een ontvangst als een echte VIP (party popper en champagne 0.0%). En als klapper op de vuurpijl krijg je van ons de mogelijkheid voor een persoonlijk boodschap op MEGA scherm, waarmee jij je medepassagier kan verrassen (huwelijksaanzoek, verjaardagsfelicitatie, babynieuws?). Wij bieden per film maar 1 VIP PAKKET aan voor € 75,- (all in). Weg=weg!

vip foto.jpg
Terug naar hoofdpagina