VOORJAAR 2022

We zijn voornemend om in het voorjaar 2022 weer een filmdag te organiseren op het parkeerterrein van Treurenburg. We overwegen 2 films, elke voor een andere doelgroep en in een ander thema. Denk aan bijvoorbeeld:

ROMANTIC / COMEDY MOVIE

om 19:00 uur een komische en romantische film  

 

CLASSIC / ACTION MOVIE

om 22:00 uur een spannende of klassieke kaskraker  

Zodra de plannen concreet zijn publiceren we dat hier.

allerallereerste vip plaats2a.png

NOTIFICATIEMAIL
Wil jij als eerste horen als er nieuws is over de stemming, de filmkeuze of opening van de ticketshop? Schrijf je dan vast in op de notificatiemail. Zodra er hot news is krijg jij daarvan als eerste een email in je digitale mailbox.  

VIP BEHANDELING

Wil jij het avondje Drive In Bioscoop nog specialer maken? Laat je dan door ons verwennen met een VIP behandeling. Je krijgt de beste plek (1e rij in het midden), onbezorgd kijken (wij zorgen voor popcorn en een drankje) en een ontvangst als echte VIP (party popper en champagne 0.0%). En als klapper op de vuurpijl krijg je van ons de mogelijkheid voor een persoonlijk boodschap op MEGA scherm, waarmee jij je medepassagier kan verrassen (huwelijksaanzoek, verjaardagsfelicitatie, babynieuws?). Wij bieden per film maar 1 VIP PAKKET aan voor € 75,- (all in).

 

Interesse? Koop een VIP ticket via onze website en wij nemen contact met je op en wij zorgen dan voor een onvergetelijke avond. 

vip foto.jpg
 

UITGEBREIDE INFO DRIVE IN BIOSCOOP

TICKETS BESTELLEN

Het is alleen mogelijk om via voorverkoop tickets te bestellen tot uiterlijk 1 dag voor de vertoon-datum. Een ticket kost € 29,- per auto. De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Er worden geen entreekaarten aan de deur verkocht. Neem het uitgeprinte toegangsbewijs mee naar de film. Daar wordt het toegangsbewijs gescand, gecontroleerd op geldigheid en aantal opgegeven personen. Er wordt geen refund gegeven op reeds verkochte tickets.

ENTREE / WACHTRIJ

Voordat het terrein opengaat sluit je eerst aan in de wachtrij. Deze bereik je via de TITANIUMLAAN 10 (ingang ter hoogte van Henkelman B.V.) en rijd je door tot je de auto's in de wachtrij ziet. Hier sluit je netjes achteraan, zoveel mogelijk rechts van de weg. Als het tijd is om richting het evenementen terrein te rijden, wordt dat door de verkeersregelaar aangegeven. Tot 15 min voor aanvang van de film is het mogelijk aan te sluiten, dus zorg dat je op tijd bent! Volgorde van wachtrij is ook de volgorde van opstellen voor het scherm*.

*Hogere auto's (MPV/busjes) zullen op de achterste rijen worden geplaatst ivm zichtbaarheid. Hierover kan niet gediscussieerd worden. Kom zoveel mogelijk met normale / lage auto’s. 

WEERSOMSTANDIGHEDEN

De organisatie kan besluiten om films te annuleren ivm weersomstandigheden. Bij een bui regen kan de film gewoon doorgaan. Dit is alleen extra sfeervol als de regen zachtjes op je dak tikt. 

HUISREGELS

- Volg altijd de instructies op van de organisatie. Deze zijn te herkennen  aan de fluoriderende hesjes.

- We houden ons aan de landelijk coronamaatregelen, waarbij dus 1,5 m afstand gehouden moet worden!
- Tijdens de film de motor uit zetten en lampen gedoofd.
- Alcohol en verdovende middelen zijn verboden.
- ​Blijf tijdens de film zo veel mogelijk in de auto.

- Als je de huisregels NIET volgt, dien je het terrein te verlaten!

- De organisatie is niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt tijdens het evenement. We proberen zo goed mogelijk alle gasten te helpen met lege accu's enz. 

ETEN / DRINKEN

Op het evenementen terrein zijn geen versnaperingen en gekoelde dranken te verkrijgen. Wil jij tijdens de film iets lekkers eten of drinken, neem het dan zelf mee. LET OP! Alcoholische dranken zijn op het terrein verbonden.   

PLASPAUZE

Er is geen plaspauze tijdens de films. Het is wel mogelijk om gebruik te maken van het toilet bij Café Treurenburg. Houd je daarbij aan de 1,5m afstand!

TIPS

- Neem een kussentje mee voor in je nek. 

- Neem in de avond een warme deken mee. In de auto kan het fris worden als de motor 2 uur uit staat!!! 

- De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Kom bij voorkeur met 2 personen per auto.

PLATTEGROND

Ingang wachtrij (Titaniumlaan 10 bij Henkelman B.V.) doorrijden tot eind 

Opstelplaats.jpg
 
 

CONTACT

Heb je aanvullende vragen over het evenement, de films, bestellen van de tickets, neem contact met ons op via email. We proberen je binnen een dag antwoord terug te geven.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon

Treurenburg 1, 's-Hertogenbosch