top of page
Films

LENTE EDITIE 2022

De eerste warme zonnestralen zorgen ervoor dat wij weer een nieuwe filmdag gaan organiseren. Zet alvast met dikke stift ZATERDAG 14 MEI in je agenda want dan vindt de LENTE EDITIE plaats van de Drive In Bioscoop Den Bosch op het parkeerterrein van Treurenburg.

Dit jaar willen we deze unieke activiteit voor een nog breder publiek aanbieden. In totaal draaien we die dag 3 films, elk voor een andere doelgroep en in een andere thema. De filmagenda zie er als volgt uit:

KIDS / FAMILY MOVIE

15:00 uur: Deze vrolijke kinderfilm voor het hele gezin tovert een grote glimlach op elke (kinder)gezicht. 

CLASSIC / ROMCOM MOVIE

19:00 uur: Zing jij uit volle borst mee met alle bekende liedjes, of kruip lekker dicht tegen elkaar aan met een romantische comedy. 

 

ACTION / ADVENTURE MOVIE

21:45 uur: Vanaf het begin tot het eind van deze film zit je op het puntje van je autostoel! LET OP: AANVANGSTTIJD IS GEWIJZIGD!

 

Save the date.jpg

Alvast sfeer proeven? Kijk dan bij de sfeerbeelden van eerdere edities. 

WELKE FILMS

Via een poll hebben we aan ons publiek gevraagd naar hun favoriete films. Op dit moment tellen we alle stemmen en zullen we zeer binnenkort iedereen die gestemd heeft of is ingeschreven voor de nieuwsbrief laten weten wat de definitieve filmkeuze is geworden. Waarom niet gewoon hier publiceren? In verband met de filmlicentie mogen we de filmtitels niet openbaar publiceren. 

TICKETVERKOOP

De ticketverkoop is gestart. We verwachten dat de tickets snel uitverkocht zullen zijn, dus bestel snel jouw ticket. VOL=VOL! Klik hieronder om naar de tickets te gaan

NIEUWSBRIEF
Wil jij als eerste horen als er nieuws is over filmdatums, de agenda, de filmkeuze of opening van de ticketshop? Schrijf je dan vast in op onze nieuwsbrief. Zodra er hot news is krijg jij daarvan als eerste automatisch een email in je digitale mailbox. Dan mis je niks! 

Info

UITGEBREIDE INFO 

TICKETS BESTELLEN

Het is alleen mogelijk om via voorverkoop tickets te bestellen tot uiterlijk 1 dag voor de vertoon-datum. Een ticket kost € 25,- per auto. De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Er worden geen entreekaarten aan de deur verkocht. Neem het uitgeprinte toegangsbewijs mee naar de film. Daar wordt het toegangsbewijs gescand, gecontroleerd op geldigheid en aantal opgegeven personen. Er wordt geen refund gegeven op reeds verkochte tickets.

ENTREE / WACHTRIJ

Voordat het terrein opengaat sluit je eerst aan in de wachtrij. Deze bereik je via de TITANIUMLAAN 10 (ingang ter hoogte van Henkelman B.V.) en rijd je door tot je de auto's in de wachtrij ziet. Hier sluit je netjes achteraan, zoveel mogelijk rechts van de weg. Als het tijd is om richting het evenementen terrein te rijden, wordt dat door de verkeersregelaar aangegeven. Tot 15 min voor aanvang van de film is het mogelijk aan te sluiten, dus zorg dat je op tijd bent! Volgorde van wachtrij is ook de volgorde van opstellen voor het scherm*.

*Hogere auto's (MPV/busjes) zullen op de achterste rijen worden geplaatst ivm zichtbaarheid. Hierover kan niet gediscussieerd worden. Kom zoveel mogelijk met normale / lage auto’s. 

WEERSOMSTANDIGHEDEN

De organisatie kan besluiten om films te annuleren ivm weersomstandigheden. Bij een bui regen kan de film gewoon doorgaan. Dit is alleen extra sfeervol als de regen zachtjes op je dak tikt. 

HUISREGELS

- Volg altijd de instructies op van de organisatie. Deze zijn te herkennen  aan de fluoriderende hesjes.

- Tijdens de film de motor uit zetten en lampen gedoofd.
- Alcohol en verdovende middelen zijn verboden.
- ​Blijf tijdens de film zo veel mogelijk in de auto.

- Als je de huisregels NIET volgt, dien je het terrein te verlaten!

- De organisatie is niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt tijdens het evenement. We proberen zo goed mogelijk alle gasten te helpen met lege accu's enz. 

ETEN / DRINKEN

Op het evenementen terrein zijn geen versnaperingen en gekoelde dranken te verkrijgen. Wil jij tijdens de film iets lekkers eten of drinken, neem het dan zelf mee. LET OP! Alcoholische dranken zijn op het terrein verboden.   

PLASPAUZE

Er is geen plaspauze tijdens de films. Het is wel mogelijk om gebruik te maken van het toilet bij Café Treurenburg. 

TIPS

- Neem een kussentje mee voor in je nek. 

- Neem in de avond een warme deken mee. In de auto kan het fris worden als de motor 2 uur uit staat!!! 

- De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Kom bij voorkeur met 2 personen per auto.

PLATTEGROND

Ingang wachtrij (Titaniumlaan 10 bij Henkelman B.V.) doorrijden tot eind 

Opstelplaats.jpg
Plattegrond
Home: Contact opnemen

CONTACT

Heb je aanvullende vragen over het evenement, de films, bestellen van de tickets, neem contact met ons op via email. We proberen je binnen een dag antwoord terug te geven.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon

Treurenburg 1, 's-Hertogenbosch

bottom of page