top of page
Films

HALLOWEEN 2022

Pak jij dit najaar een spannend filmpje mee bij onze Drive In Bioscoop? Zet alvast ZATERDAG 22 OKTOBER met dikke stift in je agenda want dan vindt de HALLOWEEN EDITIE plaats op het parkeerterrein van Treurenburg.

Dit jaar willen we deze extra unieke activiteit organiseren in het Halloween thema. Bij de entree kom je al helemaal in sfeer als je door Halloween tafereel rijdt! Naast een spannende, enge of bloederige film zal het terrein omgetoverd zijn tot een scarezone en lopen er duistere figuren rond die zorgen voor extra schikmomenten tijdens de films.
Bij de kinderfilm zijn de acteurs minder eng verkleed en houden de rekening met de leeftijd van de kinderen zodat het wat spannend is, maar niet te eng. We draaien deze dag verschillende films, elk voor een andere doelgroep en genre. De filmagenda ziet er als volgt uit:

SCARY KIDS MOVIE

15:00 uur: Deze spannende Nederlands gesproken kinderfilm is voor het hele gezin en is een klein beetje spannend in Halloweenstijl. 

HALLOWEEN MOVIE

19:00 uur: Griezel jij mee met een top halloween movie met knipoog. Wees op je hoede want voor je het weet staan de karakters naast je autoruit. 

 

HORROR MOVIE

22:00 uur: Kom helemaal in de sfeer met deze horror klassieker. Het parkeerterrein verandert tijdens de film in een scarezone.

00:00 / 01:45
Halloween teaser.jpg

Alvast sfeer proeven? Kijk dan bij de sfeerbeelden van eerdere edities. 

WELKE FILMS

Helaas mogen wel niet openbaar publiceren welke films we gaan vertonen. Maar wil je toch weten welke films gedraaid gaan worden? Stuur ons dan en email met in het onderwerp "Filmkeuze?" of druk op onderstaande knop. Je krijgt dan van ons via email te horen welke films gedraaid worden. 

TICKETVERKOOP

Autotickets voor deze Halloween editie kosten € 29,- (excl. reserveringskosten). Je kunt ook een exclusief VIP ticket kopen voor de allerbeste plaats midden voor het scherm (incl. popcorn, 0.0% champagne en een persoonlijk boodschap op het grote scherm). Dit ticket kost € 75,- (excl. reserveringskosten) en hiervan is maar 1 per film beschikbaar. 

Tickets worden alleen in de voorverkoop verkocht en we hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. LET OP: Reeds gekocht tickets kunnen niet worden gerefund. 

NIEUWSBRIEF
Wil jij geïnformeerd worden over nieuwe filmdatums, de filmagenda, meestemmen over de filmkeuze of weten wanneer de ticketverkoop start? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. Zodra er hot movie news is krijg jij automatisch een email in je digitale mailbox. Dan mis je niks! 

Info

UITGEBREIDE INFO 

TICKETS BESTELLEN

Het is alleen mogelijk om via voorverkoop tickets te bestellen tot uiterlijk 1 dag voor de vertoon-datum. Een ticket kost € 29,- per auto. De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Er worden geen entreekaarten aan de deur verkocht. Neem het uitgeprinte toegangsbewijs mee naar de film. Daar wordt het toegangsbewijs gescand, gecontroleerd op geldigheid en aantal opgegeven personen. Er wordt geen refund gegeven op reeds verkochte tickets.

ENTREE / WACHTRIJ

Voordat het terrein opengaat sluit je eerst aan in de wachtrij. Deze bereik je via de TITANIUMLAAN 10 (ingang ter hoogte van Henkelman B.V.) en rijd je door tot je de auto's in de wachtrij ziet. Hier sluit je netjes achteraan, zoveel mogelijk rechts van de weg. Als het tijd is om richting het evenementen terrein te rijden, wordt dat door de verkeersregelaar aangegeven. Tot 15 min voor aanvang van de film is het mogelijk aan te sluiten, dus zorg dat je op tijd bent! Volgorde van wachtrij is ook de volgorde van opstellen voor het scherm*.

*Hogere auto's (MPV/busjes) zullen op de achterste rijen worden geplaatst ivm zichtbaarheid. Hierover kan niet gediscussieerd worden. Kom zoveel mogelijk met normale / lage auto’s. 

WEERSOMSTANDIGHEDEN

De organisatie kan besluiten om films te annuleren ivm weersomstandigheden. Bij een bui regen kan de film gewoon doorgaan. Dit is alleen extra sfeervol als de regen zachtjes op je dak tikt. 

HUISREGELS

- Volg altijd de instructies op van de organisatie. Deze zijn te herkennen  aan de fluoriderende hesjes.

- Tijdens de film de motor uit zetten en lampen gedoofd.
- Alcohol en verdovende middelen zijn verboden.

- Toiletten zijn op het terrein aanwezig.

- Afval na afloop deponeren in de containers bij de uitgang.
- Als je de huisregels NIET volgt, dien je het terrein te verlaten!

- De organisatie is niet aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt tijdens het evenement. We proberen zo goed mogelijk alle gasten te helpen met lege accu's enz. 

ETEN / DRINKEN

Per film editie zullen enkele dagen vooraf aan de bezoekers aangeven of er eten en/of drinken op het terrein te koop is  Wil jij tijdens de film iets lekkers eten of drinken, neem het dan zelf mee. LET OP! Alcoholische dranken zijn op het terrein verboden.   

TIPS

- Neem een kussentje mee voor in je nek. 

- Neem in de avond een warme deken mee. In de auto kan het fris worden als de motor 2 uur uit staat!!! 

- De beste kijkervaring is vanaf de voorstoelen. Kom bij voorkeur met 2 personen per auto.

PLATTEGROND

Ingang wachtrij (Titaniumlaan 10 bij Henkelman B.V.) doorrijden tot eind 

Opstelplaats.jpg
Plattegrond
Home: Contact opnemen

CONTACT

Heb je aanvullende vragen over het evenement, de films, bestellen van de tickets, neem contact met ons op via email. We proberen je binnen een dag antwoord terug te geven.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn Social Icon

Treurenburg 1, 's-Hertogenbosch

bottom of page